Carsten Niebuhr
Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande - Andet bind
March 10, 2021 Comments.. 891
Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande - Andet bind Carsten Niebuhr Engang kom en ung dame med nogle slavinder imod mig, og de fik lyst til at tage min hat Jeg m rkede det dog i tide, holdt fast p min hat og l b min vej Havde kvinderne opn et deres f rste hensigt, ville de m ske have drevet endnu mere g k med mig For efter tyrkisk skik m man ikke engang se stift p en kvindeperson der g r forbi, langt mindre tale med hende eller indl Engang kom en ung dame med nogle slavinder imod mig, og de fik lyst til at tage min hat Jeg m rkede det dog i tide, holdt fast p min hat og l b min vej Havde kvinderne opn et deres f rste hensigt, ville de m ske have drevet endnu mere g k med mig For efter tyrkisk skik m man ikke engang se stift p en kvindeperson der g r forbi, langt mindre tale med hende eller indlade sig p en samtale eller sk ndes Jeg kom lykkeligt derfra med nogle sk ldsord som kvinderne leende r bte efter mig Alvorlige tyrker rgrede sig over de nysgerrige kvinder som ikke generede sig for at standse en fremmed p offentlig gade for at bese hans kl der Andre lo fordi jeg m tte tage flugten Get A Copy Kindle Store Online StoresAudibleBarnes NobleWalmart eBooksApple BooksGoogle PlayAbebooksBook DepositoryIndigoAlibrisBetter World BooksIndieBoundLibraries Or buy for Hardcover, 679 pages Published January 19th 2005 by Vandkunsten first published May 1994 More Details Original Title Travels Through Arabia And Other Countries in the East v 2 Folio Archive Library And Other Countries in the East v 2 Folio Archive Library ISBN 8791393086 ISBN13 9788791393082 Edition Language Danish Other Editions 1 All Editions Add a New Edition Combine Less Detail edit details Friend Reviews To see what your friends thought of this book, please sign up Reader QA To ask other readers questions about Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og a. Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande Andet bind Engang kom en ung dame med nogle slavinder imod mig og de fik lyst til at tage min hat Jeg m rkede det dog i tide holdt fast p min hat og l b min vej Havde kvinderne opn et deres f rste hensigt vil
 • Title: Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande - Andet bind
 • Author: Carsten Niebuhr
 • ISBN: 22
 • Page: 183
 • Format: Hardcover
 • Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande - Andet bind Carsten Niebuhr

  • [Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande - Andet bind] Δ Carsten Niebuhr
   183 Carsten Niebuhr
  Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande - Andet bind

  1 Blog on “Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende lande - Andet bind

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *